Nem fog működni több postai szolgáltatás a hosszú hétvégén

automata csomag csomagautomata doboz férfi HASZNÁLATI TÁRGY SZEMÉLY TÁRGY
Budapest, 2014. július 31. A Magyar Posta csomagautomatája egy Váci úti bevásárlóközpontnál Budapesten 2014. július 31-én. Az automata csomagok átvételére használható jelenleg, később küldésre is. Egy-egy automata 76 rekesszel rendelkezik, három méretben. A posta július végén 9 új automatát állított üzembe az egyik áruházlánc üzleteinél, így már országszerte 35 működik. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
A postai csomagautomaták, csekkautomaták és a Magyar Posta honlapja az augusztus 20-i hosszú hétvége első napján leáll majd, illetve a honlap szombaton is fennakadásokkal működhet, informatikai karbantartás miatt - adta hírül a cég.
Vágólapra másolva!

2020. augusztus 20-án és augusztus 22-én is frissíti rendszereit a Magyar Posta Zrt.

Augusztus 20-án reggel 5 órától este 8 óráig a cég csomagautomatái, csekkautomatái és a posta.hu online szolgáltatásai nem fognak működni karbantartás miatt.

A Magyar Posta csomagautomatái karbantartás miatt az egész országban nem működnek majd 2020. augusztus 20-án napközben Forrás: MTI/Marjai János

A karbantartás két nap múlva, augusztus 22-én szombaton 10 és 20 óra között folytatódik, de ekkor már nem kell számítani teljes leállásra, mindössze a posta.hu szolgáltatásaiban lehetnek rövid megszakadások, esetleg hosszabb válaszidők 10 és 20 óra között.

Forrás: Posta.hu