Komoly felajánlást tett az Uber

Uber
SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - MARCH 22: The Uber logo is displayed on a car on March 22, 2019 in San Francisco, California. Uber Technologies Inc. announced that it has selected the New York Stock Exchange for its much anticipated initial public offering that could be one of the top five IPOs in history. The listing could value the ride sharing company at over $120 billion. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Uber 10 millió ingyenes utat és kiszállítást ajánlott fel az egészségügyi és kormányzati dolgozóknak, az időseknek, és minden szervezetnek, amely érintett a koronavírus-járvány elleni harcban – írja a The Verge.
Vágólapra másolva!

A vállalat már korábban felajánlotta, hogy ingyen szállítja az egészségügyi dolgozókat Nagy-Britanniában, és ezt terjesztették most ki minden egészségügyi és kormányzati szervezetre. A cég szóvivője elmondta, hogy

jelenleg is tárgyalnak a helyi élelmiszerbankokkal az ingyenes utaztatásról és szállításról.

Illusztráció Forrás: AFP/2019 Getty Images/Justin Sullivan

– nyilatkozta a szóvivő, hozzátéve, hogy az egészségügyi intézmények e-mailen jelezhetik a vállalatnak az ingyenes utazási igényüket.

Illusztráció Forrás: AFP/NurPhoto/Jaap Arriens

A társaság foglalásai ugyanis a koronavírus-járvány terjedése miatt 60-70 százalékkal csökkentek

az olyan amerikai nagyvárosokban, mint Seattle, Los Angeles, vagy New York. Továbbá támogatást nyújtanak szerződéses munkavállalóiknak is, bár többen is jelezték, hogy nehézségekbe ütközik ennek a támogatásnak az igénybevétele.