Bezártak a Decathlon hazai áruházai

koronavírus, vírus, bolt, nyitva tartás, új szabályok, decathlon
Vágólapra másolva!
A Decathlon áruházak a vásárlók és a munkatársaik védelme érdekében március 27-én 15 órától további intézkedésig bezárnak, figyelembe véve a kormányrendeletben előírt lakhelyelhagyási korlátozást - áll a sportolással kapcsolatos termékeket árusító cég honlapján. A cég webáruháza azonban zavartalanul üzemel továbbra is.
Vágólapra másolva!

Átmenetileg, további intézkedésig bezárta hazai áruházait a Decathlon. Mint írják honlapjukon, amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, újra kinyitnak az áruházak. Miközben azonban az üzletek zárva tartanak,

az online rendelés változatlan feltételekkel, zavartalanul üzemel továbbra is, a cég tehát nem állította le a kereskedelmi tevékenységét.

A készlethiányos termékeket - mivel a pótlás nemzetközi raktárakból történik - bizonytalan idő múlva tudnak szállítani, de a felhasználók értesítéseket állíthatnak be arról, ha egy ilyen termék újra elérhetővé válik.

A koronavírus-járvány miatt már 15 óráig sem tartanak nyitva a Decathlon hazai áruházai Fotó: Koncz Márton - Origo

Akinek a műhelyben maradt a kerékpárja, annak meg kell várnia az áruházak újranyitását,

aki pedig még nem vette át az áruházban a csomagját, miközben az bezárt, annak törölték a rendelését, és a vételárat 14 napon belül visszafizetik. A termék azonban új rendeléssel, házhozszállítással továbbra is elérhető marad.

A cég arra is felhívja a figyelmet, hogy a szállítások esetében a megnövekedett forgalom és a lassabb szállítmányozás miatt a csomagokat a szokásosnál hosszabb ideig tudják kiszállítani.

Forrás: Decathlon.hu