Amerikában kezdenek kifogyni a játékkonzolokból

Nintendo Switch
A Nintendo konzoljait saját gyártású játékai adják el, amik remekül néznek ki és nagyon szórakoztatóak gyerektől felnőttig mindenkinek.
Vágólapra másolva!
A karantén miatt egyre többen döntenek a játékkonzol vásárlása mellett az Egyesült Államokban, a legkapósabb ezek közül pedig a Nintendo Switch, amely az áruházak és üzletek többségében már raktáron sincs.
Vágólapra másolva!

A TMZ szerint az üzletek többségében már nem lehet kapni a Nintendo népszerű játékkonzolát és ugyan az e-kereskedelmi oldalakon még beszerezhető, ott viszont prémium árat kell fizetni a termékért.

Az Amazonon például a 440 dollárt is elérte egy új Switch ára, ez pedig 140 dollárral több, mint az eredeti.

A TMZ szintén felkereste a különböző Best Buy és Target üzleteket Los Angelesben és New Yorkban, a legtöbben arról számoltak be, hogy teljesen kifogytak a Switch-ből. Los Angelesben talán a legrosszabb a helyzet, hiszen 250 kilométeres körzetben olyan eladó sincs, aki postázná a terméket.

Nintendo Switch Forrás: Origo

A Gamestop arról tájékoztatta a sajtót, hogy április végéig biztosan nem fog új szállítmány érkezni,

ezért is lehet az, hogy a különböző e-kereskedelmi oldalakon az eredeti ár sokszorosárt árulják Nintendo Switch-t. Fokozza a keresletet, hogy nemrég jelent meg az Animal Crossing nevű játék, amely csak ezen a platformon elérhető és rengeteg rajongóval rendelkezik a széria.