Meghosszabbították az Irinyi Terv kérelmeinek beadási határidejét

2020.03.25. 11:36

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította.

György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár elmondta, hogy a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetben a feladatuk, hogy mérsékeljék a gazdaság lassulását, és támogassák újraindítását annak érdekében, hogy a krízis elmúltával a hazai vállalkozások mielőbb megkezdhessék a minőségi munkahelyeket fenntartó, high-tech és zöld beruházásaikat.

Ehhez nyújtanak fontos eszközt az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezelésében lévő költségvetési források, amelyek elérését a tárca minél hosszabb ideig fenn kívánja tartani.

A 2020. február 10-én közzétett tájékoztató alapján 2020-ban a támogatási kérelmeket március 4. és március 25. között lehetett volna benyújtani. Az ITM az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program kérelmeinek beadási határidejét 2020. április 21. éjfélre módosította.

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkáraForrás: MTI/Kovács Attila

A digitális felület és a kitöltést segítő tájékoztató a lebonyolító IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. honlapján (www.ifka.hu) keresztül érhető el. Az érdeklődők esetleges kérdéseiket az irinyiterv@ifka.hu e-mail címre küldhetik el.