Bezárják az összes kaszinót Las Vegasban

Las Vegas
The Strip at night, Las Vegas, Nevada, USA
Vágólapra másolva!
Nevada kormányzója a koronavírus helyzet miatt elrendelte az összes étterem, bár és kaszinó bezárását. Ezzel Las Vegas egy kis időre biztosan Makaó sorsára jut, ahol rendkívül komoly veszteségeket okozott egy hasonló intézkedés.
Vágólapra másolva!

Az összes fogadóiroda és kaszinó is érintett Nevada kormányzója, Steve Sisolak legújabb rendeletében, így a Las Vegas-i létesítmények legalább 30 napig zárva tartanak.

Az állam területén csak a gyógyszertárak, élelmiszerboltok és a benzinkutak maradhatnak nyitva, minden nem létfontosságú üzletet és komplexumot be kell zárni.

Illusztráció Forrás: AFP/Cultura Creative

Sisolak szintén kijelentette, hogy minden áron meg kell védeni az egészségügyi dolgozókat, a mentősöket és az orvosokat.

Többször is felszólította az állam lakóit arra, hogy ne menjenek az utcára, csak ha az emberi léthez elengedhetetlen dolgokat kell elintézniük, mint például az élelmiszerek beszerzése.

Hangsúlyozta, hogy ezekben a nehéz időben nem akarja, hogy az emberek kijátsszák az intézkedéseket, hiszen azokat az ő érdekükben hozták, hogy megállítsák a vírus terjedését.