Kigyulladhat egy porszívó, amit az Aldi árul

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A woman pushes a shoppping trolley as she leaves an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi Magyarország és beszállítója, az EIE Import azonnali hatállyal visszahívja a 99135-ös cikkszámú, EASY HOME 2 az 1-ben akkus porszívót, mert az akkumulátor töltésekor elektronikai hiba léphet fel, ami szélsőséges esetben az akkumulátor kigyulladásához vezethet.
Vágólapra másolva!

A vásárlók a porszívót bármelyik magyarországi Aldi üzletbe visszavihetik, az áruházlánc a vásárlást igazoló nyugta hiányában is visszatéríti a termék árát.

Illusztráció Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A vállalat arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják a terméket, vigyék vissza. A vevők kérdés esetén az Aldi ügyfélszolgálatához fordulhatnak a +36 23 504 680-as telefonszámon.