A népszerű streamer többéves szerződést kötött a Twitchcsel

Pokimane, Twitch, streamer, stream
Vágólapra másolva!
Az elmúlt időben egyre több sztár streamer hagyta ott a Twitch-et és csatlakozik a Microsoft által üzemeltetett Mixer felületéhez. Ezért is jelent megkönnyebbülés az Amazon leányvállalata számára, hogy Pokimane, a világ talán legnépszerűbb női streamere még husszú évekig a Twtich nézőit szórakoztatja.
Vágólapra másolva!

A marokkói születésű Imane " Pokimane" Anys a McMaster Univeristyn szerzett biomérnöki diplomát, azonban egyenlőre megnyugodhatnak a rajongók, hiszen a 23 éves lány egy ideig még bisztosan főállású streamer marad. A Twitch nemrég bejelentette, hogy megállapodtak Pokimane-nel,

és többéves szerződést írtak alá, így továbbra is az Amazon streaming platformjánál folytatja.

Pokimane Forrás: Twitter/pokimane

Pokimane elmondta, hogy hat évvel ezelőtt kezdett el streamelni a Twitchen, a platform pedig rengeteget segített neki a munkájában, ráadásul fontosnak tartotta, hogy a felületen kialakított közösséggel továbbra is szoros kapcsolatba maradjon, ezért nem is volt kérdés számára, hogy hol folytatja karrierjét.

Ez jó hír a Twitch számára, hiszen a riválisok sorra csábítják el a legnagyobb sztárokat, a piac ráadásul sokkal kiélezettebb, mint néhány éve volt,

hiszen a Facebook mellett a Microsoft is belépett a piacra, a Youtube pedig komoly erőket fordít a tehetségek szerződtetésére.