Kitolták az egyik munkaerőpiaci pályázat határidejét

szalagmunka, gép, termelés, munkás, munkadarab, gyár, üzemcsarnok
Vágólapra másolva!
Kitolták a GINOP-5.3.5-18 kódszámú „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek" című felhívás határidejét.
Vágólapra másolva!

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek" című (GINOP-5.3.5-18 kódszámú) felhívás esetében

módosult a támogatási kérelmek beadási határideje.

A felhívás 4.3. pontjában a támogatási kérelmek benyújtásának határideje 2020. március 5. 12 óráról 2020. április 15. 12 órára módosult, továbbá egy új szakaszhatárnap került meghatározásra 2020. április 15. 12 órai dátummal.

A felhívás a vállalkozások munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztéséhez, társadalmi felelősségvállalás erősítéséhez és szolgáltató szerepének növeléséhez, illetve a szociális partnerek társadalmi és munkaerőpiaci szerepvállalásának erősítéséhez, képviseleti erejének növeléséhez, kapacitásaik fejlesztéséhez járul hozzá.

Bő egy hónapig pluszban lehet még pályázni a munkavállalói és munkáltatói tudatosság növelését és a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó GINOP felhívásra, alkalmanként 10 és 50 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásért Forrás: Shutterstock

A felhívás célja a munkavállalói és munkáltatói tudatosság növelése és a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztése.

Az együttműködés keretében a kormány a projektekre

minimum 10 millió forintot, maximum 50 millió forintot nyújt vissza nem térítendő támogatásként,

akár 100 százalékos támogatási előleggel.

Forrás és további részletek: Palyazat.gov.hu