Lemondott koncertek: a koronavírus elérte a zeneipart is

Mariah Carey folyton gyémántot visel: ki sem lép az utcára nélküle
SAINT BARTHELEMY, FWI - DECEMBER 31: Mariah Carey performs at Nikki Beach Saint Barth welcomes global superstar Mariah Carey as host performer for New Year’s Eve 2018 soirée on December 31, 2018 in Saint Barthelemy, FWI. (Photo by Romain Maurice/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A világ minden táján le kellett mondania, vagy el kellett halasztania több művésznek is a koncertjét, mivel az egészségügyi hatóságok javaslatára törölték azokat a rendezvényeket, ahová nagy számú rajongót várhatnak – összegzi az Independent.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey bejelentette, hogy a Hawaii-ra tervezett március 10-ei koncertjét előreláthatólag novemberre halasztják. Az amerikai énekesnő közösségi médiaoldalán fejtette ki, hogy bár szomorú a történtek miatt, de a nemzetközi utazási korlátozások miatt kellett így döntenie.

Mariah Carey amerikai énekesnő Forrás: Getty Images for Nikki Beach/2018 Romain Maurice/Romain Maurice

A BTS együttes is a közelmúltban törölte áprilisi koncertjeit.

A zenekar menedzsercége, a Big Hit Entertainment a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus terjedése miatt nem tartják meg a koncerteket, mivel lehetetlen megjósolni a járvány mértékét, valamint az országokon átívelő utazásokat.

Stormzy brit rapper szintén törölte az Ázsiába tervezett #HITH World Tour to Asia koncertsorozatát.

Avril Lavigne szintén nemrég jelentette be, hogy a májusra tervezett ázsiai turnéját – Japánban, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon és Hongkongban lépett volna fel – törölni kellett, és még nem tudják megmondani, hogy mikorra hirdetik meg újra.

A Green Day februárban jelezte, hogy a szintén Ázsiába tervezett turnéjukat elhalasztják, és egyelőre nem tudják megmondani, hogy mi lesz az új koncertdátum.