Egy Twitter-bejegyzés ihlette a Tesco új termékét

tesco, polgár
Új regionális elosztóközpontot nyitott a Tesco
Vágólapra másolva!
Különleges ragtapaszokat dob piacra a brit Tesco: az élelmiszerláncok közül elsőként itt forgalmaznak majd a különböző bőrszínekhez jobban illeszkedő, három árnyalatban kapható tapaszt.
Vágólapra másolva!

Bőrszínhez illeszkedő sebtapaszokat vezet be a Tesco:

a saját márkás ragtapaszok három különböző árnyalatban - világos, közepes és sötét - kaphatóak majd a brit üzletekben

- írja a brit Guardian nyomán a Napi.hu. A brit élelmiszerláncok közül a Tesco az első, amely több árnyalatban elérhető ragtapaszokat forgalmaz.

A Tesco azután állt neki a ragtapasz fejlesztésének, miután egyik munkatársuk olvasta Dominique Apollon, az amerikai Race Forward nonprofit cég egyik vezetőjének Twitteren közzétett beszámolóját arról, hogy életében először talált a bőrszínéhez illő tapaszt.

Eldőlt, kivonul-e a Tesco Magyarországról

A társaság megtartotta éves közgyűlését, ahol befektetői oldalról merült fel a kérdés, a vállalat tervezi-e a kivonulást Közép-Európából. A régió feladása azt jelentené, hogy az áruházlánc magyarországi működése is megszűnne, vagy legalábbis jelentősen megváltozna. A közgyűlésen egy befektető arról érdeklődött, tervezi-e a vállalat a jelenlétet a közép-európai régióban 2020 decemberéig.

A tweet nagy sikert aratott: félmillió lájk és számos hozzászólás érkezett rá, amelyekben a netezők többek közt arról írtak, mennyire fontosak a különböző bőrszínekhez igazodó tapaszok, sokan pedig azt írták, hogy gyerekkorukban akkor lettek először tisztában a bőrszínükkel, amikor felragasztottak egy sebtapaszt.