200 milliós befektetést kapott SDSYS

könyvelő, könyvelés, adó, laptop, mérleg, számok, papír, toll, táblázat
Vágólapra másolva!
Magyarországon a papír alapú számlázás miatt évente körülbelül 20 ezerfát és 600 millió liter vizet használnak fel. Az SDSYS épp a probléma megoldásán dolgozik, amely most 600 ezer euro (202 millió forint) befektetést kapott az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures-től és a Vascular Holdingtól.
Vágólapra másolva!

A cég szolgáltatásai és rendszerei a számviteli és logisztikai bizonylatok digitális térben történő kezelésére, feldolgozására és tárolására kínálnak megoldást, így a vállalatok ebből adódó adminisztrációs, humán erőforrás, anyagi ráfordítása, sőt a környezeti terhelése is csökkenthető.

A technológia szavatolja a dokumentumok biztonságos áramlását a végpontok között legyen az kisvállalkozás, multinacionális vállalat vagy épp a NAV.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Mesterséges intelligencia fejlesztésük segítségével a papír alapú számlaképeket is képesek feldolgozni.

A vállalat NAVCOM rendzsere közel két éve biztosít kötelező adatszolgáltatást a NAV felé számos magyar és külföldi fejlesztésű számlázó könyvelő szoftver számára.

A bizonylatokat és szállítói adatokat nemcsak papírmentessé, de naprakésszé és könnyen kereshetőké teszi a megszokott rendszereken belül, valamint biztonságos csatornán küldi el a dokumentumokat mindegyik félhez.

Javított Magyarország besorolásán egy japán hitelminősítő

A stabil államháztartási rendszert, az államadósság jelentős csökkentését és az eredményes gazdaságpolitikát kiemelve javította Magyarországra vonatkozó deviza- és forintadósság minősítését a Japan Credit Rating Agency (JCRA) intézet - tájékoztatott a Pénzügyminisztérium. A Standard & Poor's múlt héten közölt kilátás-javítás után a japán hitelminősítő lépése is azt mutatja, hogy a magyar gazdaság teljesítményét külföldön is egyre inkább elismerik.

A vállalat továbbá segítséget nyújt a digitális átállásban, mely elengedhetetlen része a folyamatok digitalizációjának bevezetésében. Ráadásul a digitális technológia használatával nemcsak pénzt lehet megtakarítani, hanem a környezetet is kímélni lehet.