Ezen a hétvégén 4,737 milliárd forintért lottózhatunk az Ötöslottón

2020.02.14. 09:44

Rekordösszeg felé közelít az Ötöslottó 32 hete halmozódó főnyereménye. A 7. játékhéten 4,737 milliárd forintot nyerhet, aki eltalálja a szombati sorsoláson kihúzott öt számot.

Az előző héten ismét nem volt telitalálat az Ötöslottón, így tovább halmozódott a megnyerhető összeg. Immár 4,737 milliárd forint várja a játékosokat, amely a játék történetének harmadik legmagasabb jackpotja.

Legutóbb 2019 áprilisában volt ehhez hasonló magasságban a várható főnyeremény.

Érdekesség, hogy a hetedik játékhéten ugyan született már telitalálatos szelvény - 2016-ban 467 millió, 2003-ban pedig 549 millió forint – viszont milliárdos nagyságrendű nyeremény még egyszer sem, így ezen a hétvégén egy vagy több szerencsés akár történelmet is írhat.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója szerint jelentősen nőtt a játékosok száma is, akik összességében több mint ötmillió szelvényt vettek.

IllusztrációForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Több okból is érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni a megújult lottóshowt, hiszen az igazán nagy főnyeremények mellett hazánk egyik legnépszerűbb női énekese, a többszörös Petőfi Zenei Díjas és Máté Péter-díjas Rúzsa Magdi először lesz a műsor sztárvendége.