A Zoom egy túlárazott készülékkel tör be az otthonokba

Zoom, logó, alkalmazás, számítógép, videó
The Zoom virtual meeting program from Google is one of the most important programs for virtual lessons, video conferences and online meetings | usage worldwide during the Corona period
Vágólapra másolva!
A járvány alatt a Zoom komoly növekedést ért el mind a napi aktív felhasználók, mind a regisztrációk terén. Persze ez nem csak rájuk volt jellemző, hiszen a teljes videókommunikációval foglalkozó szegmens gyors növekedésnek indult, de mégis a Zoom nevezhető az elmúlt fél év legnagyobb győztesének. Most ezt a hullámot meglovagolva dob a vállalat piacra egy új terméket, amire viszont nem biztos, hogy a legtöbb embernek szüksége lesz.
Vágólapra másolva!

A Zoom for Home lesz a Zoom első hardverterméke, amellyel az otthonról dolgozók munkáját kívánják megkönnyíteni. A termék elkészítéséhez a DTEN nevű tech vállalattal fogtak össze,

a videókonferenciákhoz használható képernyő ára pedig 599 dollár lesz.

A 68,58 centiméter átmérőjű érintőképernyős kijelzőn három széles látószögű kamera és mikrofon is található, amely segítségével sokkal jobbá válik a hangzás. Az érintőkijelzőnek köszönhetően valós időbe lehet majd rajzolni, dokumentumokat beilleszteni vagy írni a prezentációk során.

Illusztráció Forrás: AFP/Sven Kanz/Geisler-Fotopress

A regisztrációhoz a felhasználó Zoom fiókját kell majd használni és működni fog az ingyenes és a prémium verzióval is, ezt követően pedig a Zoom for Home szinkronizálja a felhasználó naptárát, kontaktjait és egyéb beállításait is.

A terméket a Zoom egyértelműen az üzleti szegmensnek szánja és már előrendelhető az Egyesült Államokban a vállalat honlapján.