Leálltak a CIB Bank elektronikus rendszerei

CIB Bank
Budapest, 2013. május 29. CIB bankfiók Kőbányán, a Kőrösi Csoma Sándor úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A CIB Bank arról adott ki tájékoztatást, hogy technikai problémák miatt a cég elektronikus csatornái átmenetileg nem üzemelnek. A hiba kijavításán dolgoznak.
Vágólapra másolva!

A CIB Bank elektronikus csatornái nem elérhetőek, a vállalat tájékoztatása szerint a hiba elhárításán már dolgoznak.

Amint elhárult a hiba, majd fokozatosan nyitják újra az elektronikus csatornákat és tájékoztatják az ügyfeleket is.

Illusztráció Forrás: MTI/Róka László

A fiókhálózat nyitva tartási rendje szerint van nyitva, az ügyfélazonosítást nem igénylő kéréseket tudjuk teljesíteni. Az ATM-ek és a kártyás szolgáltatásaink zavartalanul üzemelnek, limitmódosítás szükség esetén a CIB24 ügyfélszolgálatunkon (06-40-4-242-242) keresztül lehetséges. Elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenségért, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fennakadást mielőbb helyreállítsuk. Ha igazolásra van szükségük a mai technikai hiba kapcsán, kérjük, jelezzék bankfiókjainkban vagy a telefonos ügyfélszolgálatunknak, írja a CIB Bank.