Újabb fejlesztéseket hajtott végre a Spar Magyarországon

Spar kiskereskedelem
Vágólapra másolva!
Áruházanként megközelítőleg félmilliárd forintot fordított a Spar két üzletegysége teljes korszerűsítésére. A homlokzati megújításhoz komplex beltéri átalakítás társult, amelynek során mindkét áruházban egy új Spar to Go is helyet kapott, valamint önkiszolgáló gyorskasszák segítik a bevásárlást.
Vágólapra másolva!

- közölte a fejlesztésekkel kapcsolatban Maczelka Márk kommunikációs vezető. Így tettek az alsópáhoki és a Budapest, őrmezei szupermarket esetében is. Az összesen több mint 1 milliárd forintból modernizált egységekben bővebb és a speciális táplálkozási igényeket is kiszolgáló árukínálat kapott helyet.

Az egyik megújult Spar szupermarket eladóterének részlete Forrás: Origo

A Balaton közelében fekvő Zala megyei üdülőfalu, Alsópáhok lakói az átalakítást követően ismét vásárolhatnak a Hévízi utcai Spar szupermarketben. A több mint 452 millió forintos beruházásnak köszönhetően a bejárati portál és így a homlokzat, valamint az átjárhatóbbá tett belső tér is teljesen megújult. Az üzlet vásárlóterét az áruházlánc legújabb koncepciója szerint alakították ki, a vevőket például szellősebb, ugyanakkor praktikusabb pékáru részleg várja. A teljesen újjátervezett csemegepulthoz a kényelmesebb vásárlást elősegítő, az alacsony bútorokkal berendezett zöldség-gyümölcs- és pékáru-részlegen át lehet eljutni.

Az őrmezei szupermarket közel 562 millió forintból újult meg. Az áruház fő homlokzata megszépült, a komfortos vásárlói élményről pedig olyan átalakítások gondoskodtak, mint az alacsony bútorzatú, megújult külsejű csemegepult és pékáru-osztály, a modernizált koncepciójú látványpékség és az új hűtőbútorok. Mint minden üzletfelújításkor, itt is energia- és környezetbarát hűtési, világítási technológiákat építettek be.