Hibás kolbászt hív vissza a Tesco

Tesco
Győr, 2017. szeptember 8. A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A TESCO-Global Zrt. értesítette a Nébih-et, hogy szállítói jelzés alapján visszahívja a „TS Sajtos grillkolbász 300 g" terméket jelölési probléma miatt. A termék hátoldali címkén tévesen „TS Sajtos griller 200 g" olvasható, és nem szerepel allergén összetevőként a mustár - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Vágólapra másolva!

Az áruházlánc tájékoztatása szerint a terméket kivonják a forgalomból és megkérik azokat a vásárlókat, akik már megvásárolták, hogy vigyék vissza valamelyik üzletükbe.

A TESCO-Global Zrt. tájékoztatása szerint a terméket bármely áruházban, a blokk bemutatásának hiányában is visszaveszik.

Az érintett termék azonosító adatai:

Megnevezése: TS Sajtos grillkolbász 300g

Tételazonosító: L24518

Fogyaszthatósági idő: 27.09.2020.

Gyártó: Wiesbauer Dunahús Kft.

Az áruházlánc azt kéri vásárlóitól, vigyék vissza a terméket Forrás: Nébih

A visszahívás kizárólag azokra a termékekre vonatkozik a visszahívás, amelyeken téves hátoldali címke található (TS Sajtos griller 200g) és hiányzik róla a mustár, mint allergén.