Harry és Meghan elképesztő összegeket költ testőrökre

Harry herceg és Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle nem sajnálják a pénzt, ha a biztonságukról van szó - hamarosan hihetetlen összeget fognak testőrökre költeni új otthonukban. 
Vágólapra másolva!

Harry és Meghan a biztonsági szolgálatra

napi 7000 dollárt, átszámítva csaknem 2,2 millió forintot költ majd.

Értesülések szerint ugyanis az exhercegi pár egy elit helyi céget kért fel arra, hogy a testőreik vigyázzanak rájuk a Los Angeles-i otthonukban - írja a Blikk a Daily Mail nyomán.

Úgy tudni, hogy már ki is választották a biztonsági személyzet tagjait, akiket az a Gavin de Becker jelölt ki, aki korábban Ronald Reagan elnök biztonsági főnöke is volt. A cége, a GBDA mostanra több ezer ügyfél biztonságát szolgálja, és még a CIA-vel és az FBI-jal is együtt dolgozott.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Az egyelőre nem derült ki, hogy ki állja a költségeket, bár Harryék barátainak állítása szerint a pár saját zsebből fizetné ki a biztonsági szolgálat díját. A felügyeleti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás az egyik legnagyobb Los Angelesben, és az egyik legjobb is, ezért is kell kicsengetniük csillagászati összeget. A cég klientúrájába olyan nevek tartoznak, mint az Amazon atyja, Jeff Bezos, Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Madonna, Cher és Barbra Streisand.

Nem csoda, hogy a hercegi pár a biztonsága érdekében egy vagyont is képes kiadni, mert már drónok zavarják meg a nyugalmukat a Los Angeles-i otthonukban.