Gyerekmunkásokat toboroz az Aldi

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A woman pushes a shoppping trolley as she leaves an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Gyerekeket keres játéktesztelőnek a brit Aldi szakértői csapatába. Az új munkaerő fizetést is kap: a kiválasztottak egy évre elegendő játékkal térhetnek haza - írja a Napi.hu a brit Metro magazin nyomán.
Vágólapra másolva!

Az Aldi brit lánca 13 év alatti gyerekek jelentkezését várja.

Közülük tízen beszállhatnak az aldis játékok tesztelésébe idén karácsonykor.

A gyerekekből szakértői csapat alakul, a feladatuk pedig az lesz, hogy az áruházláncban kapható játékokat kipróbálják és értékeljék.

A munkáért cserébe pedig egy évre elegendő játékmennyiséggel térhetnek haza a játéktesztelők.

Illusztráció Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A jelentkezéshez nincs szükség munkatapasztalatra, azonban tisztában kell lenni az aktuális játéktrendekkel, és az sem hátrány, ha szeretnek játszani a jelentkezők. A diszkontlánc brit szakemberei egy 30 másodperces videót kérnek, amiben a kedvenc játékukat kell értékelnie a jövő szakembereinek.

A brit lap információi szerint, a játéktesztelő gyerekek a diszkontlánc termékpalettáján szereplő valamennyi játékot szakértői vizsgálatnak vethetik alá, azok típusától, jellegétől függetlenül.