Fémdarabok miatt hív vissza a Tesco bébiételeket

Life As We Know It Cinema MAN WOMAN to feed feeding BABY babyfood face smear high chair
Life As We Know It Year : 2010 USA Director : Greg Berlanti Katherine Heigl, Josh Duhamel Photo: Peter Iovino. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Vágólapra másolva!
Heinz üveges bébiételeket hív vissza a brit Tesco, miután az egyik tégelyben éles fémdarabokat találtak - írja a Guardian.
Vágólapra másolva!

A visszahívással érintett, 200 grammos kiszerelésű "Heinz by Nature" nevű élelmiszer termékek a 7 hónapos vagy annál idősebb csecsemők számára készültek. A Tesco a polcain lévő mind a nyolc ízt illetve készítményt visszahívta azokból. Tételesen: édes-savanyú csirke, mangós currys csirke, túros pite, sajtos-paradicsomos tésztafalatok, csirkés vacsora, bolognai spagetti, téli zöldségek bárányhússal, valamint a tonhalas tésztát.

Képünk illusztráció Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Warner Bros/Warner Bros

A Heinz és a boltlánc közös nyilatkozatot adott ki, melyben azt írják, elsődleges számukra a termékek biztonsága. Ezért a potenciálisan érintett termékeket önkéntesen vonták ki a forgalomból.

A vásárlóknak azt javasolják, hogy ne használják fel a Heinz 7+ hónapos életkorúaknak szánt bébiételeit, hanem vigyék vissza azokat az üzletekbe, ahol visszatérítik azok vételárát.

A két vállalat leszögezte, hogy a visszahívás csak erre a megnevezett nyolc ízre terjed ki a Heinz termékeiből, és csak a Tescónál forgalomba került tételekre.

A bébiétel-gyártó ezen a weboldalon fogadja a vásárlók kérdéseit a visszahívással illetve az érintett bébiételekkel kapcsolatban, valamint egy telefonos forró drótot is beüzemeltek.

Egyelőre nem ismert, hogy a visszahívásnak lenne magyarországi vonatkozása.