A PayPal már a bébiszittert is fizeti alkalmazottainak

paypal
A közösségi finanszírozás sok kellemetlen percet okozott a PayPalnek
Vágólapra másolva!
A PayPal a karácsonyi időszakban támogatja munkatársai gyermekfelügyeletét, vagyis az online fizetési cég összeállt a Bright Horizons vállalattal, és így a dolgozóik nyugodtan vásárolhatnak karácsonyi ajándékot a hétvégén, valamint részt vehetnek a céges karácsonyi bulikon – írja a CNBC.
Vágólapra másolva!

Dijana Kvakic és Kasey De Goey, a PayPal Omaha irodájának ügyfélmegoldási szakemberei elmondták, hogy számukra ez a tökéletes ünnepi ajándék. Kvakic egyedülálló anyaként például nem tudott volna részt venni a céges karácsonyi partin, míg Goey nemrég költözött Omahába, és senkire sem tudta volna rábízni másfél éves kisfiát.

Illusztráció Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Frank May

A PayPal nemrég bejelentette, hogy a Bright Horizons-szal karöltve kifizetik a gyermekfelügyeleti költségeket a munkatársak otthonában vagy abban a szállodában, ahol a céges bulit tartják.

– tette hozzá Goey.

"Az irodai parti nem csupán társadalmi esemény, hanem jó karrier építési lehetőség, mivel ez a legjobb alkalom a vezetőkkel való kapcsolatépítésre. Továbbá a részvétel erősíti azt a nézetet, hogy az alkalmazott csapatjátékos" – nyilatkozta Abby Kohut toborzó és karrier-tanácsadó.

Illusztráció Forrás: Hunbisco

A Gallup közvélemény-kutató cég ráadásul nemrég közzétette, hogy

azok a munkavállalók, akik szoros barátságban állnak munkatársaikkal, jobb teljesítményt nyújtanak

és elkötelezettebbek a céggel szemben.

A PayPal programmenedzsere, Kelli Dickeson szerint mintegy 300 alkalmazott használta ki ezt a lehetőséget.

A vállalatok körében növekvő tendencia, hogy bébiszitterek felfogadásával csökkentik munkavállalóik stressz szintjét – foglalta össze Stephen Kramer, a Bright Horizons vezérigazgatója. A Watertownban található vállalat jelenleg 1.200 ügyfelet szolgál ki, és ebből 800 gondoskodik az alkalmazottak gyermekeinek felügyeletéről.