Igazán különleges luxusajándékok karácsonyra

Man keeps girlfriend eyes covered while  she giving a gift Couple - Relationship New Year's Day Holiday Women City Life Celebration Dating Flirting Facial Expression Anniversary Valentine's Day - Holiday Date Young Adult Smiling Decorating Street Light Fu
Man keeps his girlfriend eyes covered while she giving a gift , romantic surprise for Christmas
Vágólapra másolva!
Karácsony közeledtével az internetet minden évben ellepik a különféle összeállítások ajándékötletekkel. A "Mit vegyünk...?" listákat nehéz fokozni, ám a Ranker összeállítása alapján megmutatjuk, hogy nem lehetetlen. Mutatunk néhány kifejezetten drága - és ezért nem is tömegcikknek készült -, extravagáns terméket, mellyel a vastagabb pénztárcával rendelkezők meglephetik szeretteiket. Az itt következő árucikkek, bár szemtelenül sok nullás árcédulát kaptak, nem is önmagában ezzel, hanem különlegességükkel hívják fel magukra a figyelmet. Persze ahhoz, hogy ezek közül idén valami a fa alá kerüljön, már nagyon kell sietni.
Vágólapra másolva!

Saját infraszauna

Bár a telek az utóbbi években egyre enyhébbekké váltak, mégis gyakran van hideg, szürkeség, latyak. Ilyen időben pedig kinek van kedve kimozdulni, vágyjon bár még annyira egy kis melegségre? Nekik lehet ideális ajándék ez az otthonra való, sajátos keltetőgép-formát idéző infraszauna. A jádekövekből kirakott fekvőfelülettel rendelkező berendezés hőmérséklete szabályozható, és a gyártó szerint elsősorban jótékony, izomlazító, illetve regeneráló hatásokkal járhat használata. Ezért pedig 14.500 dollárt (kb. 4.4 millió forint) kell kifizetni, bár könnyen lehet, hogy idén karácsonyra már nem érkezik meg a kabin, mert most 2-3 hetes várakozási idővel kell számolni a rendelés leadásakor.

Menő batmanes golfautó

Még a szuperhősöknek is szükségük van egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. Miért ne választhatná Batman akár a golfot is, mely egyesek szerint ugyan a világ legunalmasabb elfoglaltsága, de lehet, hogy a rosszfiúk üldözésében időnként elfáradó szuperhősnek pont erre van csak szüksége az ellazuláshoz. S ha nincs rajta a denevérjelmez, marad a jó öreg golfautó a pályán való közlekedéshez. De persze nem akármilyen kivitelben, hanem denevéres dizájnnal, amelyet a legutóbbi, a Sötét lovag szériában bemutatott Batman-filmek inspiráltak. Bárhogy is, az óránként nagyjából 50 kilométeres sebességre képes autóért 28.500 dollárt kell fizetnie annak, akinek történetesen Batman a szerettei közé tartozik - igaz, arra is fel kell készülnie, hogy ezzel szuperhős barátja el is veszti féltve őrzött inkognitóját. (A képen egy másik, szintén gazdag golfőrülteknek szánt járgány is látható.)

Egy 17 hangszeres automata együttes

A Hootenanny az az ajándék zeneimádóknak, amely után nemcsak a Spotify-t, az mp3-as zenefájlokkal dugig tömött pendrive-okat, de még a híres zenedobozokat, a jukeboxokat is ki lehet hajítani a kukába, vagy elpasszolni az ószeresnek. Az egyetlen hátránya, hogy elég nagy hely kell neki, de az biztos, hogy akit egy ilyennel lepnek meg, az bármi áron, de helyet csinál neki akár egy másfél szobás panelban - vagy épp kastélyában is. A kézzel, tölgyfából készített szekrényben elhelyezett hangszereket egy tűpontosan kalibrált pneumatikus rendszer hajtja meg, illetve játszik azokon, ezt pedig szó szerint kell érteni. A hangszerek húrjai ugyanis valóban pendülnek, a dobok szólnak, és így tovább. Az elképesztő zenedoboz közel 15 ezer zenei mintát tárol mp3-ban, köztük karaoke nótákat is, 10 különböző kategóriában, a bluestól a gyerekdalokig bezárólag, melyek egy érintőképernyővel érhetők el. A terméket a gyártó 54 ezer dollárért kínálja, de azért kérik a vásárlótól legalább a telefonos egyeztetést is az esetleges egyedi igények meghallgatása miatt.

Egy különleges harmonikakészlet

Még mindig zene, illetve zenetörténet: a legutóbbi ismert ára 25 ezer dollár volt annak a különleges harmonikakészletnek, melynek mind a hét darabját Bob Dylan írta alá, illetve állítólag valamennyit meg is szólaltatta. A különleges kivitelű, ébenfa dobozban szállított exkluzív csomag minden zenefanatikus álma lehet, már ha egyáltalán kapható, mert most épp nincs készleten. Azt persze nem tudjuk, mennyi esély lehet még a beszerzésére, vagyis arra, hogy van vagy lesz elegendő Dylan dedikálta harmonika a vásárlói igények kiszolgálására.

Üvegből készült billiárdasztal

Nem, nem elírás, a G1 Virtuoso valóban az otthonokba vagy nyaralókba vásárolt billiárdasztalok királya lehet. A teljesen átlátszó asztal a gyártó ígérete szerint egészen újszerű játékélményt biztosít, hiszen az állás mindenhonnan, például alulról is, gond nélkül megtekinthető, amivel új lehetőségek nyílhatnak meg a játékosok előtt. Az ütésálló üveg pedig speciális, 15 milliméter vastag anyagból készül, ami bírja a strapát, bármennyire is keményen koppanjanak azon a golyók. Akár 73 ezer dollárt is fizethetünk egy igazán extrás kivitelért.

Saját tengeralattjáró

Bár a karácsony családi ünnep, ahol az időszakot a legtöbben rokonaik és közeli barátaik körében töltik, sokan ezeket a napokat a békés elvonulásra, a merengésre, a magunk mögött hagyott év értékelésére, a gondolatok kisimítására is használják. Ha az ön környezetében is van olyan, akiről tudja, hogy így szokott tenni, lepje meg ezzel az egyszemélyes tengeralattjáróval, mellyel szerette 1000 láb (kb. 300 méter) mélyre is lesüllyedhet a tengerben. A víz alatt pedig nem pusztán békés, nyugodt perceket tölthet, hanem ha jól választja meg a helyszínt, semmi máshoz nem fogható látványban lehet része. Mindehhez 2 millió dollárra lesz szüksége.

Minden másnál vagányabb filmes robot

Az 1956-os Tiltott bolygó az amerikai sci-fi igazi klasszikusai közé tartozik. Ebben tűnt fel egy két méter magas robot, amely a film egyik emblematikus figurájává vált. Ennek a robotnak egy speciális, licenszelt változatát kínálja gyártója beszerzésre, mely alighanem minden filmrajongó szívét megdobogtatja. Hiszen mi lehetne menőbb dolog a tudományos-fantasztikum világából, mint egy olyan, az eredetivel mindenben megegyező replika, amelynek mintadarabja egy ízig-vérig kultfilmben tűnt fel? Ráadásul egy olyan időszakban, amikor a filmek köré épített franchise még gyerekcipőben járt. A távirányítható robot mindenben megegyezik a filmes "ősatyával", még hangját is az eredeti hangmérnöki anyagok felhasználásával készítették. 32 ezer dollárért rendelhető meg.