Napi egymillió új előfizetőt szerez a Disney+

Disney+ : Illustration
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 08: In this photo illustration, the Disney + logo is displayed on the screen of an Apple MacBook Pro computer on November 08, 2019 in Paris, France. The Walt Disney Company will launch its streaming service (Svod) Disney plus in the United States on November 12, 2019, for Europe, it will be necessary to wait until the beginning of the year 2020. (Photo by Chesnot/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az Apptopia adatai szerint a Disney streaming szolgáltatásának alkalmazását eddig 15,5 milliószor töltötték le, ez pedig azt jelenti, hogy nagyjából napi egymillió új előfizetője lehet a Disney+-nak.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Disney+ indulása nem volt zökkenőmentes, azóta a streaming platformon tapasztalt kezdeti hibák java részét elhárították.

Az applikációt már 15,5 millióan töltötték le, ráadásul a felhasználók nemcsak a kezdeti ingyenes időszakot használják ki, hanem elő is fizetnek a szolgáltatásra.

Az első 13 napban az alkalmazáson belül 5 millió dollárt költöttek el a felhasználók, akik nem csak ezen a módon tudnak előfizetni, hanem a Disney+ honlapján keresztül is, de ezzel kapcsolatban az Apptopia nem szolgált adatokkal.

illusztráció Forrás: Getty Images/2019 Chesnot/Chesnot

A Disney+ november 12-én mutatkozott be és már az első 24 órában elérte a 10 millió előfizetőt, akik közül sokan nem csak egy hónapra, hanem hosszabb időszakra fizettek elő.

Ráadásul a vállalat rendkívül kedvezően adta a három éves előfizetést, így azt is minden bizonnyal sokan választották.

Ez még mindig távol van a Netflix 60 millió amerikai és 97 millió globális előfizetőjétől, azonban a Disney+ még csak néhány országban érhető el, ám jó úton halad afelé, hogy megszilárdítsa helyzetét a streaming piacon.