Új hazai beruházást adott át a Tesco

tesco, polgár
Új regionális elosztóközpontot nyitott a Tesco
Vágólapra másolva!
November elején megkezdte működését a Tesco első, saját működtetésű északkeleti regionális elosztóközpontja a Polgári Ipari Parkban. Az új egység képes lesz gyorsan reagálni a körzet 16 áruházának igényeire, saját árukészletéből az eddiginél rövidebb idő alatt tudja teljesíteni a szállításokat, amivel javítja a termékek áruházi elérhetőségét.
Vágólapra másolva!

"A Tesco azért nyitotta polgári egységét, hogy Debrecen, Eger, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Nyíregyháza és Tiszaújváros vásárlói számára az eddigieknél is jobb elérhetőséget, jobb vásárlói élményt biztosítson" – mondta Rácz Gábor. A Tesco disztribúciós vezetője hozzátette: „a polgári elosztóközpont képes gyorsabban reagálni a körzet 16 áruházának igényeire, saját árukészletéből pedig az eddiginél rövidebb idő alatt tudja teljesíteni a szállításokat, ezzel is javítva a legnépszerűbb termékek áruházi elérhetőségét és a kiszolgálás minőségét".

Új regionális elosztóközpontot nyitott a Tesco Forrás: Tesco-Global Áruházak Zrt.

Az áruházláncnak ez az első, saját működtetésű regionális elosztóközpontja, írja közleményében a válllalat.

Az áruházak és a polgári egység ellátásáért részben a gyáli és a herceghalmi logisztikai központok felelnek, az áru jelentősebb részét pedig a szállítók közvetlenül Polgár regionális raktárába fogják beszállítani.

A polgári elosztóközpont 22 új munkahelyet teremtett és alapvetően szárazárut szállít az áruházakba.

A cég tervei szerint a mostani lépés az első fázis, a közeljövőben tovább kívánja bővíteni mind a raktár kapacitását, mind pedig a munkaerő létszámot.