Újabb hazai bank szállt be az online számlázás terjesztésébe

laptop, ajándék
Amikor már semmire sincs idő, kapóra jön az internet
Vágólapra másolva!
A K&H Bank és az online számlázó Billingo között megszületett együttműködés értelmében a bank minden régi és új vállalkozói ügyfele 1 éven át ingyenesen használhatja a Billingo Premium felületét, ahol megtapasztalhatják az elektronikus számlázás előnyeit.
Vágólapra másolva!

A K&H és a Billingo közti új megállapodás lehetővé teszi, hogy a bank minden régi és új vállalkozó számlával rendelkező ügyfele

egy évig ingyen használhassa az online számlázó prémium szolgáltatásait.

A felhasználók a már megszokott arculati elemekkel találkozhatnak a Billingo K&H bankos felhasználóknak kialakított felületein.

Az új rendszer legfontosabb előnye a korlátlan és díjmentes számlázás lehetősége: a vállalkozó ügyfelek a legátfogóbb prémium csomaghoz kapnak hozzáférést, ami a számlázás mellett

magában foglalja az összes magyar könyvelőprogrammal való adatkapcsolatot, webáruházas integrációkat és a legkülönfélébb statisztikák elérését is.

"Digitális fejlesztéseinkkel folyamatosan arra törekszünk, hogy a vállalkozások pénzügyeinek intézése akár a cégvezető mobiltelefonjáról is bármikor nyomon követhető legyen. Ügyfeleink ma már nem csak beszerzéseiket, tendereiket és bankolásukat szeretnék instant módon intézni, hanem minden olyan tevékenységet, aminek digitalizálásával időt, munkaerőt és pénzt takaríthatnak meg. A K&H-ban pedig azon dolgozunk, hogy ehhez minden lehetséges támogatást megadjunk ügyfeleinknek" – mondja Kökény Roland, a K&H Bank KKV szegmens marketing főosztály vezetője.

Ilyen a számlázás is, ami köztudottan macerás, akár kevés számlát állítunk ki, akár túl sokat. Az előbbinél a rutin hiánya, míg az utóbbinál a hibák gyakorisága ad okot a bosszúságra. Kökény Roland szerint az online számlázás mindkét problémára kényelmes megoldás lehet.

A K&H ügyfelei egy évig ingyen élhetnek a Billingo elektronikus számlázórendszer előnyeivel Forrás: rawpixel/Pixabay

A bank már eddig is céljának tekintette, hogy támogassa az induló és már működő vállalkozásokat céljaik elérésében, melynek egyik eszköze az uzletetide.hu weboldalon elérhető tartalmak és az igénybe vehető Partneri kedvezmények. Ezen a felületen olyan lényeges kérdésekre találhatunk válaszokat

cégalapítás, cégvezetés, marketing és eladás, pénzügyek kezelése, vagy épp egy webáruház elindítása kapcsán,

amelyek a vállalkozások mindennapi tevékenységeihez nyújt gyakorlati segítséget.

A K&H ügyfelei e-mailt kapnak az együttműködésről, ezen felül a banki weboldalon is tájékozódhatnak az új lehetőségről. A Billingo oldalán rövid regisztráció után egy évre elérhetővé válik a díjmentes online számlázó szolgáltatás.

Aki már használ más számlázóprogramot, az bármikor válthat, vagy akár kettőt is használhat egyidejűleg. Elég észben tartani, hogy az adott szoftver használatát az első számla kiállítását követő 30 napon belül be kell jelenteni az adóhatóság felé.

A kedvezmény csak az újonnan regisztrált Billingo fiókok esetében érvényesíthető, így a már meglévő előfizetések nem hosszabbíthatóak meg vele.