Meglepő formájú kutyaházakkal hódít egy magyar vállalkozó

kutya, hasonlóság
Szembetűnő a hasonlóság
Vágólapra másolva!
Induló vállalkozásokat bemutató sorozatában - a forbes.hu -  Gallai Gáborról ír új cikkében, aki egyedi stílusú kutyaházakat készít.
Vágólapra másolva!

Az egyedi tervezésű, modern kutyaházak ötlete öt éve pattant ki Gallai Gábor fejéből, amikor azt látta, hogy gyönyörű házak még szebb kertjeit rontják le a hagyományos kutyaházak. Az ötletből valóság lett, méghozzá nem is akármilyen: Gábor kutyaházai felveszik a versenyt azokkal a házakkal, amelyeknek a kertjébe szánja azokat. Igaz, ennek megvan az ára is,

darabonként 300 ezer forintot kóstál egy-egy ilyen házikó.

Az ára mellett a súlya is tekintélyt kölcsönző: egy-egy ilyen kutyaház 100-150 kilót nyom, így a szállítása sem egyszerű, a kertben pedig célszerű egyből a véglegesnek szánt helyére letenni.

null

null

A tulajdonos nagyjából egy-két millió forintos kezdőtőkével indította el a kutyaház építő vállalkozást, néhány hónappal ezelőtt. Az első sikeres visszajelzések már megérkeztek, hiszen hét ilyen házat adott el a nyár eleje óta, ami bizonyítja, hogy az ár reális és meg is fizetik azt. A vevők két részletben fizethetik ki a kutyaház árát.

A vállalkozó célja hosszabb távon a külföldi terjeszkedés, egészen pontosan nyugat felé, ahol ez az ár még elfogadhatóbb.

A házak színvonalát Gábor nem bízta a véletlenre, egy építész ismerősével, Szász Loránddal állt össze és egy év alatt tervezték meg a házikók végső formáit.

A Waff házak nagyon jó minőségűek, amit a jó alapanyag (háromrétegű vízálló ragasztású lucfenyő) biztosít.

A házikó fala nem vetemedik, vízálló és strapabíró. Szigetelése újrahasznosított ásványgyapotból készül, a bejáratot pedig termofüggöny zárja.

A ház teteje takarítás céljából nyitható, de oldalt ablak is van rajta. Természetesen fűthető kutyaházakról van szó, melyek fűtése wifin keresztül is vezérelhető.

Forrás: Forbes.hu