Májusban indul az HBO streaming szolgáltatása

HBO Max, stream-csatorna
Vágólapra másolva!
A HBO Max streaming szolgáltatás májusban indul, és havonta 15 dollárért lehet rá előfizetni. Az AT&T médiavállalat szerint 2021-ben indulhat a platform hirdetésekkel támogatott verziója – írja a MarketWatch.
Vágólapra másolva!

Az AT&T médiavállalat kedden jelentette be, hogy az HBO Max stream-csatorna jövő májusban debütál. A felületet a WarnerMedia Entertainment üzemelteti, és az HBO saját programjai mellett számos televíziós csatorna, például a TNT, a The CW, és a Cartoon Network tartalmai is elérhetőek lesznek.

Illusztráció Forrás: HBO

2018-ban a

az AT&T 81 milliárd dollárért felvásárolta a Time Warnert,

aminek tavalyi éves bevétele meghaladta a 33 milliárd dollárt. Ennek köszönhető a bővített tartalmú stream-szolgáltatás indítása.

Az HBO Max előfizetői díja lesz a legmagasabb az új stream-szolgáltatók – mint az Disney+ és az Apple TV+ - között, a 15 dolláros havi előfizetési díj megegyezik az HBO Now szolgáltatás díjával, amire azok fizettek elő, akik nem fértek hozzá a csatorna kábeles kínálatához.

Továbbá bejelentették, hogy a sorozatok epizódjainál megtartják a hetente történő közzétételt – szemben a Netflix-el, ahol egyben szokták közzétenni az évadokat.

Illusztráció Forrás: HBO

A társaság szerint 2021-ben indítják el az HBO Max hirdetésekkel működtetett verzióját.

Az 1983-ban alapított vállalat szerint várhatóan

50 millió amerikai előfizetőjük lesz a szolgáltatásnak 2025-ig.

A platformon megtalálhatóak lesznek az olyan népszerű tartalmak, mint a Jóbarátok vagy az Agymenők sorozat, ugyanakkor a közeljövőben mintegy 50 új sajátgyártású sorozatot is indítanak, ami főleg a fiatal felnőtteknek szól majd.