Az édesszájúaknak ez lehet a legjobb munka, amit ez a cég kínál

2019.10.10. 09:04

Egy brit, egész pontosan yorkshire-i cég, a STIRRD keresi első vezető kóstolóját, akinek az lesz a feladata, hogy az előállított termékeket ízteszt alá vegye.

A vezető kóstoló feladatai közé tartozik majd a fejlesztési csapattal való együttműködés az új szezonális ételekkel kapcsolatban, mint amilyen például a sózott juhar ízű karamella. Emellett elsőként kóstolhatja meg az új ízeket a gyártósor végéről, a termékeket egyenesen hozzá, vagyis egy ízszakértőhöz küldve.

A vezető kóstolónak szerepelnie kell a márka "ínycsiklandó videokampányában" is.

Az ellátások része, hogy a szerencsés jelentkező minden évben szabadnapot kap a „Nemzeti Karamellaünnepen" is, bár az nem derül ki a cikkből, hogy ez mikor van, és esetleg egybeesik-e egy másik nemzeti ünneppel is, ami amúgy is munkaszüneti nap lenne.

A pozícióra nem hirdettek meg konkrét fizetést, csak annyit, hogy a jelentkező nem fog rosszul járni, bár ez már a munka jellegéből is sejthető.

Az állás heti akár 15 órás munkával is jár. A cég emellett heti látogatást ajánl a fogorvosnál és némi hasznos időtöltést az edzőteremben, persze ezeket már szigorúan munkaidőn kívül.

Forrás: Entertainmentdaily.co.uk