Váratlan változtatás a Lidlnél, mostantól másképp tud fizetni

Lidl
A logo is pictured on a sign outside a Lidl supermarket store in London on September 26, 2016. - Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. (Photo by Daniel Leal-Olivas / AFP)
Vágólapra másolva!
Az áruházlánc tájékoztatása szerint október 7-től nem lehet fizetni az Erzsébet-, valamint az Edenred-utalványokkal a kasszáknál, sem azok papíralapú, sem kártyás változataival.
Vágólapra másolva!

A fejleményről az egyik online lap ír, amely szerint a Lidl egyik boltjában a kasszánál elhelyezett tájékoztató tábla informálja a vásárlókat a változásról. Azt egyelőre nem tudni, mi áll az áruházlánc döntése mögött, ahogy azt sem, miért pont október 7-ét választották ki e fontos változtatás bevezetésének dátumául.

Illusztráció Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Mindenesetre a cég honlapjának jelenlegi állapota szerint az utalványok elfogadásáról az áruház az alábbi tájékoztatást adja:

"A Lidl Magyarország Bt. üzleteiben a következő kibocsátók utalványai, illetve utalványkártyái kerülnek elfogadásra:

  • Ticket Service Beiskolázási utalvány,
  • Posta Paletta utalvány (Ajándék, Iskola),
  • Lidl Vásárlási utalvány."