Az Apple bankkártya nem bírja a pénztárcát, de itt a méregdrága tok hozzá

Apple
The Apple Store in Munich, Germany seen from outside. (Photo by Alexander Pohl/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Még mindig képes sokkolni a világot az Apple, de sajnos mostanában nem az úttörő technológiai megoldásokkal, hanem a túlárazott termékeivel és a botrányos kiegészítőkkel. Magától értetődő lenne, hogy ha monitort vásárolunk jár hozzá állvány, azonban az Apple ezt külön adja, 999 dollárért, ami már akkor is sok, ha a monitor nem 4999 dollárba kerülne. Most pedig az új bankkártyáról derült ki, hogy nem lehet pénztárcában tartani.
Vágólapra másolva!

Az Apple, és a kiegészítőket gyártó cégek ott próbálják meg mostanában lehúzni a vásárlóit, ahol csak lehet. Nemrég bemutatta a cég a sokak által várt Apple bankkártyát, amely valóban gyönyörűen néz ki és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, ráadásul éves díjat sem kell majd utána fizetni és minden vásárlás után 1 százalékot vissza is kap a tulajdonos.

A Kerf kártyatartó Forrás: KERF

A kártya azonban elszíneződik, hogyha bőr pénztárcában tárolják, tehát a hagyományos tárolási módszert gyakorlatilag elfelejtheti a felhasználó.

De nem kell aggódni, mert az Apple kiegészítőket gyártó Kerf nemrég bemutatta a megoldást, méghozzá egy fából készült tokot, amelynek alap változata 39 dollárba, míg a luxus verziója 139 dollárba kerül.

Ami szintén probléma, hogy a termék vastagsága alapján bárki azt hihetné, hogy több mindent tarthatunk benne, vagyis helyettesítheti a pénztárcát. Azonban ez nem így van, mert mindössze csak egy darab kártya fér el benne, tehát a pénztárca mellett ezt is cipelnie kell magával a kártyatulajdonosnak.