Így még soha nem építettek McDonald's éttermet Magyarországon

2019.08.14. 14:49

Gödöllőn épül az első olyan McDonald's étterem az országban, amelyet azt követően létesítenek, hogy idén februárban a vállalat egy magyar üzletembernek értékesítette a hazai láncban addig meglévő tulajdonrészét.

A McDonald's Corporation idén februárban jelentette be, hogy a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándor magyar üzletemberre ruházza át - írja Origóhoz eljuttatott közleményében a vállalat. Az új tulajdonos irányításával a társaság feladata, hogy a McDonald's hazai Developmental Licensee Partnereként üzemeltesse és fejlessze a piacon működő McDonald's éttermeket és franchise hálózatot.

A hét elején Gödöllő fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett már megkezdődtek az első új egységnek, egyben Gödöllő első McDonald's éttermének építési munkálatai.

A tervek szerint a vendégek 2020 elején vehetik birtokba az autós kiszolgálást is nyújtó éttermet.

Hasonló arculattal bír majd a Gödöllőn nyíló új egységForrás: Fotó: Adrián Zoltán/Képszerkesztőség/© Adrián Zoltán, 2017

A gödöllői a hazai hálózat hetedik olyan étterme lesz, ahol a vendégek a „Jövő Élménye" éttermi koncepcióval találkozhatnak majd.

A látogatók számára a legfeltűnőbb újdonságot az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és a „table service", azaz az asztalhoz történő kiszolgálás jelentik majd.

Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el kedvenc mekis termékeiket.

Szintén újítás lesz a kétsávos rendelésfelvétel és kiszolgálás, ami az autóval érkező vendégek számára teszi gyorsabbá és kényelmesebbé a vásárlást. Az épület megjelenésében is a jövőt idézi majd: a homlokzat új nemzetközi dizájnnal készül, emellett a belső tér kialakítása is Magyarországon először megvalósuló nemzetközi belsőépítészeti tervek alapján történik.