Ezeket a plusz szolgáltatásokat kapja a világ legtöbbet repülő utasa

Young friends toasting glasses 25-29 years 35-39 AFRICAN american ethnicity airliner airplane ALCOHOL arms outstretched bachelor party beginnings black bonding caucasian COMMEMORATION celebratory toast CHAMPAGNE FLUTE cheers commercial costume DRINKING fa
Young male friends toasting champagne glasses in first class on airplane.
Vágólapra másolva!
Tom Stuker, aki magát a repülés megszállottjának nevezi, már 844-szer repülte körbe a Földet és jelenleg 33,7 millió, levegőben töltött kilométernél tart. A szenvedélye még 1984-ben kezdődött, amikor Ausztráliába utazott és egyből beleszeretett az országba. Azóta 350 alkalommal repült oda az Egyesült Államokból.
Vágólapra másolva!

A férfi jelenleg a mega VIP státuszt élvezi légiutasként, a United Airlines-nál pedig rengeteg olyan extra juttatást vezettek be, amelyek csak számára elérhetők:

  • Nem kell sorban állnia a repülőtéren.
  • Ingyen koktélozhat egy luxus váróteremben.
  • Autóval segítik a repülőtérre való kijutását, valamint onnan is hazaviszik, vagy a szállodába, ahol éppen lakik.

Életvitelét sokan az 2009-ben bemutatott Egek ura című filmben szereplő George Clooney-éhoz hasonlítják, aki szintén egy olyan férfit alakított, aki szinte egész életét a levegőben tölti, igaz, munkájából kifolyólag.

Stuker elmondása szerint egy hét alatt végignézi a légitársaságok kínálatában lévő összes filmet, ezért gyakran a sportközvetítésekkel űzi el az unalmat, valamint már a repülés közben elkezdi tervezni következő útját.

illusztráció Forrás: Science Photo Library/CAIA IMAGE/SCIENCE PHOTO LIBRARY/Caia Image/Science Photo Library

Az első osztályon ült már mellette Janet Jackson és Bill Murray is, aki ráadásul a testvérének is hagyott egy hangfelvételt az üzenetrögzítőjén, miután Stuker megkérte erre.

Stuker elmondta, hogy gyakran beszélget hírességekkel a repülőn, de próbál mindig olyan témákat keresni, amelyek nem hétköznapiak.