Mutatjuk, hogyan lakhat egy hot dog autóban!

hot dog
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo megírta, egyre különlegesebb szálláshelyek érhetők el a népszerű közvetítőoldal, az Airbnb kínálatában. Akinek azonban egy kastély vagy egy saját, skanzenszerű falu sem váltja be a reményeit, érdemes lehet próbát tennie az Oscar Mayer Wienermobile nevű, meghökkentő és kétségkívül közösségimédia-kompatibilis lakóautóval. A jármű már csak kora miatt is megérdemli a figyelmet.
Vágólapra másolva!

Július utolsó napjaitól bérelhető az Airbnb-n keresztül az Oscar Mayer Wienermobile, egy különleges, egy hot dogot és egy sárga tengeralattjárót egyaránt idéző jármű, amely már igen régóta, 1936 óta koptatja Amerika országútjait.

Most pedig bárki számára elérhető a bérlése, ugyanis a közvetítőoldalon már foglalható a most extravagáns lakóautóként működő jármű. Igaz, ez nem kevés pénzt jelent,

egy éjszakára kb. 40 ezer forintnak megfelelő dollárt.

Cserébe viszont a használó - természetesen - hot doggal megpakolt hűtőt, vidám színekben pompázó enteriőrt, sőt,

egy komplett grillparti megrendezéséhez szükséges kelléktárat is megkap használatra.

Sajnos az autó bérlése legfeljebb egy-egy éjszakára tehető meg, és csak két fő részére, a jármű pedig nem állatbarát.

Egyébként nem ez az egyetlen Wienermobile, a bérbeadók - illetve szállásadók - tulajdonában még öt másik ilyen autó van.

A hotdog-lakókocsi jelenleg Chicago Fulton városrészében parkol, ott, ahol korábban az élelmiszeripari hústermékek csomagolása zajlott.

A nem mindennapi járműről további képek a DWell cikkében tekinthetők meg.