Gyűrűk Ura videójátékon dolgozik az Amazon

Amazon
(FILES) In this file photo taken on September 28, 2011, the Amazon logo is seen on a podium during a press conference in New York. - Amazon reported Thursday, October 25, 2018 that its profit in the recently-ended quarter rocketed to $2.9 billion in a ten-fold increase from the same period last year. Net sales at the e-commerce colossus climbed to $56.6 billion in the third quarter, a 29 percent increase from the $43.7 in sales reported in the third quarter in 2017. However, analysts had expected an even stronger performance by Amazon, prompting shares to sink 6.1 percent to $1,673 in after market trades that followed release of the earnings figures. (Photo by Emmanuel DUNAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Amazon Game Studios és az Athlon Games közösen dolgoznak egy többszemélyes online videójátékon, amely ráadásul ingyenes is lesz.
Vágólapra másolva!

Egyenlőre még nem jelentette be az Amazon, hogy mikor jelenik meg az általuk készített online Gyűrűk Ura játék, viszont annyit már most tudni lehet, hogy az eredeti trilógia történéseire épül,

nem pedig a szintén az Amazon által készített sorozatra.

Az Amazon 2012-ben szállt be a videójáték-iparba, akkor alapították meg az Amazon Game Studiost. Olyan játékok fűződnek a cég nevéhez, mint a New World, a The Grand Tour Game vagy éppen a Crucible.

illusztráció Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

A bejelentés néhány hónappal azután jött, hogy komoly leépítések voltak az Amazon saját játékstúdiójánál. Akkor a vállalat jelezte, hogy már csak néhány projektre szeretnének fókuszálni.