Már luxusingatlanokat is lehet bérelni az Airbnb-n

Charlie Sheen eladja luxusvilláját: fotók az ingatlanról
Vágólapra másolva!
Az Airbnb Luxe több mint 2000 szállást tartalmaz majd, különlegessége pedig, hogy kifejezetten luxusingatlanokról van szó. Viszont ahhoz, hogy egy ingatlan szerepelhessen az Airbnb Luxe oldalon, 300-nál is több kritériumnak kell megfelelnie.
Vágólapra másolva!

Az Airbnb Luxe egy teljesen más célközönséget kíván megszólítani, méghozzá a luxusnyaralások szerelmeseit. Minden foglaláshoz a vállalat egy külön utazásszervezőt biztosít, akinek segítségével az ügyfél személyre-szabhatja nyaralását.

A szálláshely kiválasztása és lefoglalása után, az utazásszervező segít többek között a becsekkolásnál, különböző elfoglaltságokat szervez, elmondja mit érdemes megnézni az adott helyszínen, de privát séfet, bébiszittert, masszázst és bármilyen más szolgáltatást is képes leszervezni és elintézni.

illusztráció Forrás: Trulia

Brian Chesky, az Airbnb társalapítója szerint a luxusnyaralásokat kedvelők nem csupán szép szállást akarnak, hanem az utazástól a nyaralás végéig élményekre van szükségük. Az Airbnb Luxe-szal a vállalat célja, hogy újraértelmezzék a luxusnyaralásokat.

Az új szolgáltatásra azért is volt szükség, mert egyre több ügyfél foglalt drága szállásokat a felületen.

2018-ban 60 százalékkal emelkedett az olyan szállások foglalása, amelyek éjszakánként minimum 1000 dollárba kerültek. Az elemzők szerint a luxusutazások piaca 2000 milliárd dollárt ér és idén is folytatódni fog a növekedés.