A világ legnépszerűbb videojátékában reklámoz a Netflix

Stranger Things
Vágólapra másolva!
Debütált a világhírű sorozat, a Stranger Things harmadik évada a Netflix-en. A cég különleges platformot talált a reklámozásra, hiszen a fiatalok körében rendkívül népszerű Fortnite játékban helyeztek el sorozatbéli utalásokat.
Vágólapra másolva!

Az Epic Games és a Netflix partneri megállapodása értelmében a Fortnite nevű videojátékban a Stranger Things című sorozatból ismert világok közötti kapu is helyet kapott, előre meg nem határozott ideig.

Már hazánkban is elérhető a Netflix felületén a Stranger Things harmadik évada,

a streaming szolgáltató pedig minden alkalmat kihasznál arra, hogy erre emlékeztesse a már meglévő rajongókat, valamint újakat toborozzon a különleges hangulatú sorozattal.

Stranger Things Forrás: Netflix

Ugyan a Fortnite-ban elhelyezett portálok nem fogják a játékosokat elteleportálni más helyszínekre, azonban a jövőben akár különböző szörnyek is felbukkanhatnak majd a Stranger Things-ből, és természetesen kozmetikai kiegészítők, úgynevezett skinek is érkezhetnek.

Az Epic Games már hónapok óta lebegteti a Netflix-szel való együttműködést,

ráadásul a streaming szolgáltató is szeretne betörni a videojáték piacra. Az E3 nevű konfenrencián bejelentették, hogy érkezik a Stranger Things mobiljáték, de a Nintendoval közösen is terveznek játékot.