Az Uber vezére 20 milliárd forintért vett ingatlant

Uber, taxi
Vágólapra másolva!
Los Angelesben robbanásszerűen nő a hajléktalanok száma, mindeközben pedig sorra kelnek el a vagyonokat érő, több tízmillió dolláros ingatlanok. Egy nap alatt sikerült vevőt találni egy 120 milliós és egy 72 millió dolláros ingatlanra is.
Vágólapra másolva!

A Variety jelentése szerint az Uber társalapítója, Garrett Camp és partnere Eliza Nguyen 72,5 millió dollárért vásárolt meg egy Beverly Hills-i ingatlant. Ez lehetett minden idők legnagyobb ingatlanüzlete azon a környéken.

Azonban ez közel sem a legértékesebb ingatlan volt, amelyet a héten értékesítettek Los Angelesben. Szintén gazdára talált, 120 millió dollárért, egy Holmby Hills-i ingatlan, amely korábban a tévés producer Aaron Spelling otthona volt.

A Los Angeles Times szerint ez a megye történetének legértékesebb ingatlaneladása volt.

A 120 milliós ingatlan egyébként a legnagyobb "lakóház" egyész Los Angelesben. Összesen 123 szobája van és egyben ez volt a negyedik olyan ingatlan, amely átlépte a 100 milliós eladási árat Los Angelesben.

Uber, taxi Forrás: Shutterstock

Az Uber társalapítójának költekezése ismét indulatokat váltott ki a cég dolgozóiból, akik már régóta szeretnék elérni, hogy jobb munkakörülményeket biztosítsanak számukra. Az egyik sofőr elmondta, hogy többen is az autójukban kényszerülnek aludni és szeretnék, hogy a cégvezetők az alkalmazottakkal is megosszák annak a vagyonnak egy részét, amely az ő kitartó munkájuk miatt jött össze.