Feje tetejére állított szendvics az új őrület a Burger Kingben

2019.06.14. 18:33

Július 4-én érkezik a Netflix streaming csatorna közönségkedvence, a Stranger Things harmadik évada, amelyhez nemrég a Coca-Cola egy régi, 1985-ben gyártott kólaslágerét hozta vissza, az ismert amerikai gyorsétteremlánc pedig egy másfajta újdonsággal rukkolt elő – írja a Buzzfeed.

A sorozat történetében egy párhuzamos világ létezik a miénk mellett, ahova főszereplőnk átjárót nyitott, és amit a sorozatban Upside Down, vagyis Tótágas néven emlegetnek. Ez ihlette meg az amerikai Burger Kinget, hogy új szendviccsel rukkoljon elő, vagyis

a jól ismert Whopperjét limitált jelleggel feje tetejére állítva is meg lehet vásárolni.

Az Upside Down WhopperForrás: Burger King

Az Upside Down Whoopert június 21-től kezdik árusítani, és csak egy rövid ideig lesz elérhető.

A szendvics kizárólag 11 amerikai étteremben lesz kapható és a szám abból adódik, hogy a főszereplő kislányt Tizenegynek hívják, a karján lévő tetoválás miatt. Ráadásul a szerencsés 11 étteremben különleges pólókat is lehet majd vásárolni a sorozat mintájára, továbbá

a lánc ikonikus papírkoronája is átalakul, és az egyik főszereplő baseball-sapkáját utánozza, míg a ketchup csomagok Tizenegy vérző orrára hajaznak.

Ráadásul június 13 és 20 között a Hopper Mealt is megrendelhetik az amerikaiak a DoorDash ételkiszállítón keresztül – a menühöz egy szendvics, üdítő és krumpli jár, nevét pedig a sorozatban megismert seriffről kapta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK