Elindult a napon belüli kiszállítás az Amazonnál

2019.05.13. 18:30

A kiskereskedelmi óriás egy hónappal ezelőtt bejelentette, hogy a prémium-előfizetőinek akár arra is lesz lehetősége, hogy aznap vagy egy napon belül ingyen megkapják a rendelt terméket. A SlickDeals ajánlatmegosztó közösségi oldal pedig több millió terméknél már észlelte a szolgáltatást.

A The Verge híroldal is megerősítette, hogy

számos terméknél elérhető az Amazon Prime-előfizetők számára az ingyenes egynapos szállítási opció, ami a korábbi kétnapos szállítást váltja fel. Ugyan még nem mindenki számára hozzáférhető a szolgáltatás, amit a cég korábbi bejelentésében az egész világra ki akar terjeszteni.

IllusztrációForrás: AFP/Anadolu Agency/Ali Balikci

Az amerikai kiskereskedelmi óriás a második a negyedévben mintegy 800 millió dollárt költ fejlesztésekre, aminek eredményeként garantálni tudja az aznapi ingyenes kiszállítást a Prime, vagyis a prémiumszolgáltatást igénylő előfizetőinek.

Az Amazon pénzügyi vezérigazgatója, Brian Olsavsky korábban úgy nyilatkozott, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a cég rendszere zökkenőmentesen átálljon erre a szállítási módra, azonban van, ahol ez tovább tart, mert a raktározási és szállítási rendszer is komoly fejlesztést igényel a vállalaton belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK