Saját márkás élelmiszeripari termék egy töltőállomás hálózatán

Whiling away the day in a cafe Caffeine Beautiful Real People Candid Service Bar Counter Coffee Cup One Woman Only Only Women One Young Woman Only Young Women Women Females Copy Space Weekend Activities Adults Only Cafe Culture Coffee Shop Lens Flare Pony
Shot of a young woman drinking a coffee while sitting in a cafe
Vágólapra másolva!
Május kezdetével elérkezett a hétvégi utazások és a hűsítő italok szezonja – ehhez kapcsolódva az OMV VIVA két új, frissítő jegeskávét mutat be Cappuccino és Caffé Latte ízekben, melyek sem mesterséges aromákat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak. Emellett a töltőállomás-hálózat a hagyományos kávéportfólióját is bővítette a FAIRTRADE minősítésű, 100 százalékban Arabica szemes kávéval.
Vágólapra másolva!

Májustól megérkeznek a töltőállomások shopjaiba a legújabb VIVA jegeskávék Cappuccino és Caffé Latte változatokban, írja a Store Insider.

A jegeskávékat 250 grammos, visszazárható kiszerelésben tervezték, így azokat hosszabb, nyári utazásokra is magukkal vihetik a vásárlók.

„Májustól kezdve egyre többen keresik a töltőállomásokon a könnyen fogyasztható, frissítő termékeket, így a vevői igényekre is reagálva indítjuk el a kiváló minőségű és ízvilágú jegeskávé portfóliónkat. Ezekkel a termékekkel még egy lépést teszünk afelé, hogy a „Mi többet nyújtunk" márkaüzenetünkkel összhangban kiterjesszük az OMV töltőállomások kínálatát" – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketingvezetője.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Cecilie_Arcurs/

Az elmúlt években az OMV töltőállomásokon folyamatosan bővült a prémium választék: ennek keretében jelentek meg Palágyi Eszter szendvics- és salátakollekciói, illetve a VIVA FAIRTRADE jegyében készült kávéi. A FAIRTRADE minősítés garantálja, hogy a fenntarthatóság figyelembevételével, valamint kedvező kereskedelmi feltételek betartása mellett jut el a kávé a termelőktől a vásárlókhoz, ezzel lehetőséget teremtve környezetbarát technológiák alkalmazására.