Baj volt az egyik banknál

atm bankautomata bankkártya
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Technikai nehézségekkel küzdött a CIB Bank, erről adott tájékoztatást a pénzintézet a Facebook-oldalán. A hibát estére elhárították.
Vágólapra másolva!

A CIB Bank azt jelezte, hogy több rendszerében is fennakadások tapasztalhatók. Ezek érintik a bank kibocsátotta bankkártyák használatát éppúgy, mint a pénzintézet ATM-einek szolgáltatásait.

A bank az alábbi felhívást tette közzé:

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

„Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy technikai okból jelenleg fennakadások tapasztalhatók elektronikus szolgáltatásaink esetében, illetve a CIB eCommerce (kereskedők számára nyújtott internetes kártyaelfogadás), a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel), valamint a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek szolgáltatásaiesetében. A probléma elhárítása folyamatban van. Az okozott kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk, és köszönjük a türelmet!”

Frissítés: A hibát estére elhárították. A bank közleménye szerint: „A bankkártyás és elektronikus szolgáltatásainkat érintő problémát megoldottuk, szolgáltatásaink ismét a megszokottak szerint elérhetőek. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk minden ügyfelünktől, és köszönjük megértésüket, türelmüket!"