Csúnyán benézte a luxusrepjegyek árát ez a légitársaság

5 legdrágább légitársaság – galéria, Cathay Pacific Airlines
5, Cathay Pacific Airlines
Vágólapra másolva!
A Cathay Pacific légitársaság egy hiba miatt a 16 ezer dolláros (4,5 millió forint) első osztályú repülőjegyét 675 dollárért (191 ezer forint) kínálta, ugyanakkor a cég kijelentette, garantálja az olcsóbb árakat azok számára, akik jegyet váltottak a Vietnámból New Yorkba tartó járatokra - állítja a CNBC.
Vágólapra másolva!

A hongkongi székhelyű légitársaság Twitteren tette közzé, hogy bár hibát követtek el, de várják repülőiken azokat az utasokat, akik az általuk kiadott olcsóbb jeggyel szeretnének repülni.

Az eredetileg

16 ezer dolláros, luxus ülésekre szóló jegyeket mindössze 675 dollárért lehetett megvenni a Vietnámból New Yorkba tartó járatra

a cég honlapján.

A Cathay Pacific Airlines első osztályú ülőhelye Forrás: Wikimedia Commons/EDWIN IEONG

Több utazási blogon és fórumon folyt beszélgetés arról, hogy vajon a cég tiszteletben tartja-e az alacsony áron vásárolt jegyek árát, vagy kifizetteti a különbözetet. Végül ezt nem lépték meg a Cathay Pacificnél.

A Cathay Pacific légitársaságnak egyébként is kemény éve volt: a cég sok kritikát kapott azért, mert októberben kiderült, hogy mintegy 9,4 millió utas személyes adataihoz fértek hozzá ismeretlenek hibájukból.

A cég nyilatkozatában kiemelte, hogy az elmúlt három évben több mint 127,7 millió dollárt költött kiberbiztonságra.