Élő adásban mondott fel a tévériporter, mert azt hitte, megnyerte a lottót

Girl and dollars. Consumerism White Collar Worker Millionnaire Businesswoman Girls Young Women Women Females Employment Issues Celebration Paying Facial Expression Winning Wages Lottery Paper Currency Currency Young Adult Buying Falling Excess Caucasian E
Girl and falling dollar banknotes. Currency and lottery concept. Young woman is doing something.
Vágólapra másolva!
Natalia Escudero spanyol tévériporter elő adásban örült lottónyereményének, majd bejelentette, hogy holnap már nem megy munkába. A kezdeti boldogság azonban hamar szertefoszlott, miután kiderült, hogy pontosan mekkora volt a nyereménye.
Vágólapra másolva!

Escudero nevét a győztesek között említették a spanyol lottón, amely a nyeremények nagyságát tekintve a világ legértékesebbje.

A tévébemondó azt hitte, hogy a 4 millió eurós főnyereményt vitte el, ennek pedig rendkívül örült az RTVE élő műsorában.

A riporternő kijelentette, hogy holnap már nem fog munkába menni, azonban hamar kiderült, hogy nem a jackpotot vitte el, hanem csupán 5 ezer eurót nyert, ami minden bizonnyal nem lesz elég az élete végéig.

Escudero később Twitter-bejegyzésben kért bocsánatot, amelyben leírta, hogy az utóbbi időszak rendkívül nehéz volt az életében.

A fődíjat egyébként 10-en nyerték meg, így fejenként 400 ezer eurót, mintegy 130 millió forintot kaptak.