Itt úgy tud reggelizni, mint Audrey Hepburn

álom luxuskivitelben
Vágólapra másolva!
Tényleg létezik az Álom luxuskivitelben, azaz a Breakfast at Tiffany's. Ugyanis éppen az ikonikus film alapján a Tiffany ékszerlánc újabb éttermet nyitott hongkongi luxusékszerboltjában – írja a CNBC.
Vágólapra másolva!

Audrey Hepburn 1961-es Álom luxuskivitelben című filmjében minden reggel a méregdrága ékszereket árusító bolt kirakatát nézegetve ejtette meg reggelijét: egy croissant és egy papírpoharas kávét.

A színésznő halhatatlanná tette a „reggeli a Tiffanynál" kifejezést,

és ezt megidézve indította el az amerikai cég legújabb éttermét.

Audrey Hepburn alakítja Holly Golightly-t az Álom luxuskivitelben című 1961-es filmben Forrás: Europress/Getty Images

A Blue Box Café október közepe óta működik a hongkongi Tsim Sha Tsui bevásárló negyedben található új Tiffany üzletben.

Az étterem tojáskék színeivel, ezüst evőeszközeivel és porcelán tányérjaival igazi luxus élményt nyújt, miközben luxus ételeket szolgálnak fel a vendégeknek. Például egy délutáni teázás 52 dollárba (15 ezer forint) kerül, de kapható még Maine-i homár, vagy a Blue Box ünnepi tortái is.

– nyilatkozta Richard Moore, a Tiffany globális üzlettervezésének és kreatív vizuális értékesítésének alelnöke.

Illusztráció Forrás: Tiffany & co

Az első éttermet a Tiffany New Yorkban, a Fifth Avenue-n található üzletében nyitották meg 2017-ben – vagyis pontosan ott, ahol maga Holly Golightly is reggelizett az Álom luxuskivitelben című filmben.

Az 1837-ben alapított Tiffany nem az egyetlen kiskereskedő, amely étkezési élménnyel kívánja üzleteibe csábítani vásárlóit az internetes rendelések korában.

Ralph Laurennek három Ralphs kávézója van New Yorkban, és további három Ázsiában.

Moore elmondta, hogy a cég kizárólag olyan helyeken nyit a jövőben éttermet, ahol képesek felnőni a márkanévvel szembeni igényeknek. Ezt a stratégiát tükrözi az étterem hosszú várakozási listája. A New York-i étteremben akár egy hónapot is kell várni, hogy valaki asztalt kapjon a patinás vacsorahelyen.