Mutatjuk, hol épül minden idők legnagyobb Starbucksa

népszerű márkák galéria, starbucks
The logo of American coffee company and coffeehouse chain Starbucks is seen in Munich. (Photo by Alexander Pohl/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Eddigi legnagyobb kávézójának megnyitása lesz ősszel a Starbucks egyik legfontosabb eseménye. A Chicagóban felhúzott, négyemeletes, 43.000 négyzetlábas (kb. 4000 négyzetméteres) centrum előreláthatóan november 15-étől fogadja majd a vendégeket - írja a Store Insider.
Vágólapra másolva!

A több szintes létesítmény a cég szándékai szerint nem is csupán vendéglátó egység, hanem egy kész élménypalota lesz, amelynek minden egyes sarkát áthatja majd a „kávézás" atmoszférája.

A megnyílás küszöbén álló központ a vállalat Reserve Roastery nevű, hatalmas „pörkölő üzleteinek" sorát fogja gazdagítani. Jelenleg csak Milánóban, New Yorkban, Seattle-ben, Sanghajban és Tokióban lehet találkozni „a feketézés hasonló fellegváraival".

Az épületben a látogatók rengeteg, a világ legkülönbözőbb tájairól származó, akár ritka, limitált kiadású kávét is megízlelhetnek, vagy akár a kávépörkölési és -főzési eljárásokról is tájékozódhatnak.

A hamarosan megnyíló új egység a vállalat eddigi legnagyobbja lesz.