Jönnek a háztartási gépek, amik már a mosószer vásárlását is önállóan intézik

A kivehető tartályban nagyjából húsz mosáshoz elegendő folyékony mosószer és öblítő fér el
Vágólapra másolva!
A 2019-es IFA-n mutatkoznak be azok az új, az európai piacokra szánt háztartási gépek, amelyekben immár elérhető az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR), írja a StoreInsider.
Vágólapra másolva!

Az LG a tervek szerint olyan, mesterségesintelligencia-megoldásaival felvértezett háztartási eszközöket mutat be egy szeptemberi kiállításon, melyek az ADR révén intézik a felhasznált, fogyóban lévő mosó- és tisztítószerek online utánrendelését és házhoz szállíttatását az Amazonról.

Azzal, hogy gondoskodnak saját ellátásukról, a berendezések a teljesen automatizált okosotthon kényelmét kínálják a felhasználóknak.

Az integrált ADR-szolgáltatás egyes európai piacokon — köztük Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban — elsőként a vállalat idén ősszel piacra kerülő mosó- és mosogatógépeiben lesz elérhető.

Illusztráció Forrás: Origo

Az erre alkalmas okos mosó- és mosogatógépeken a felhasználók egy erre készített alkalmazáson keresztül, a saját Amazon felhasználói fiókjukat használva kezelhetik az ADR szolgáltatásait. A szükséges beállítások elvégzése után a készülékek — a működés során felhasznált mennyiségek alapján —

automatikusan jelzik az ADR számára, hogy időben rendelje meg és szállíttassa házhoz az előzetesen kiválasztott típusú mosó- és mosogatószereket, öblítőket, így nem fordulhat elő, hogy ezekből kifogynak az otthoni készletek.

Az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása hamarosan a vállalat hűtőiben és légtisztítóiban is elérhető lesz.

Az európai piaci bevezetésre azt követően kerül sor, hogy az Egyesült Államokban már sikeresen mutatkoztak be az ADR-szolgáltatást nyújtó háztartási gépek.