Új alkalmazást indít a Tinder

Tinder app like SQUARE FORMAT
Tinder: 2,4 millió dolláros bevétel naponta
Vágólapra másolva!
A Tinder egyik legfontosabb célkitűzése az ázsiai terjeszkedés, most pedig úgy tűnik, hogy működőképes stratégiát is talált hozzá a vállalat. Érkezik ugyanis a Tinder Lite, amely első körben Vietnámban mutatkozik be.
Vágólapra másolva!

Európában a Tinder a legnépszerűbb társkereső alkalmazás, egy ideje pedig már több előfizetéses funkciót is bevezetett a cég. Ide tartozik a Tinder Plus, illetve a Tinder Gold. Az ázsiai piacot viszont eddig nem igazán tudták meghódítani, amelynek javarészt technológiai okai voltak.

Az ázsiaiak többségének ugyanis nincs okostelefonja, ezért sokszor egyszerűen nem tudják telepíteni az alkalmazást az emberek.

Ezt úgy próbálja meg orvosolni most a Tinder, hogy az applikáció egy lebutított verzióját mutatják be Tinder Lite néven, amely sokkal kevesebb helyet foglal,és a régebbi telefonokon is futni fog.

illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge

A cég megtartja a legfontosabb funkciókat, azonban az "extrákat" kiveszik, így még több ember lesz képes használni a randizós alkalmazást. A vállalat szerint a következő hetekben már elérhető lesz a Tinder Lite Vietnámban, a Google áruházon keresztül, később pedig más ázsiai államokban is bemutatkozik, ha sikere lesz.