Somogyban is lehet majd okoskenyeret vásárolni

kenyér bagett házilag
Remek reggeli lesz a tökmagos
Vágólapra másolva!
Újabb taggal bővült az okos élelmiszereket gyártók és forgalmazók köre Magyarországon. Somogy megye településeit hamarosan az Európa Pék Kft. látja el kedvező élettani hatású sütőipari termékekkel - írja a Dehir.hu.
Vágólapra másolva!

Az Okos Élelmiszerek Kft. és az Európa Pék Kft. nemrég megállapodott arról, hogy a gyártó franchise rendszeréhez csatlakozva, Somogyban is piacra viszik a Vitajó márkájú cipókat.

- E termékek nem csupán finomak, hanem – egyedi vitamin- és ásványianyag-összetételüknek köszönhetően –

hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a haj, a bőr és a csontozat normál állapotának a fenntartásához is

– mondta a Dehir.hu-nak Septe József, az Európa Pék Kft. ügyvezetője. Hozzátette, hogy ebben az új élelmiszer-egészség koncepcióban való részvételük stratégiai kérdés.

Jönnek az okoskenyerek Somogyba is (a kép illusztráció) Fotó: Zirig Árpád

Az okos élelmiszereket hosszú idő alatt végzett kutatási, fejlesztési és innovációs program keretében fejlesztették ki a debreceni központú Hajdúsági Sütödék-csoportnál. Négy önálló sütőipari brand jött létre, melyek különböző élettani helyzetekben nyújtanak segítséget a vásárlóknak.

- A ma ismert trendekkel szemben mi olyan új funkciókkal ruházunk fel alapvető élelmiszereket, amelyek

tudományosan igazoltan hatékonyan és biztonságosan támogatják az egészséget, sőt egyes brandek esetében betegségek kialakulásának a kockázatát is csökkentik

– indokolta Szakács Tamás, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetője azt, hogy ezeket a termékeket miért nevezik okosnak.

Forrás: Dehir.hu