Közeleg az Amazon nyári Fekete Pénteke

Amazon
(FILES) In this file photo taken on September 28, 2011, the Amazon logo is seen on a podium during a press conference in New York. - Amazon reported Thursday, October 25, 2018 that its profit in the recently-ended quarter rocketed to $2.9 billion in a ten-fold increase from the same period last year. Net sales at the e-commerce colossus climbed to $56.6 billion in the third quarter, a 29 percent increase from the $43.7 in sales reported in the third quarter in 2017. However, analysts had expected an even stronger performance by Amazon, prompting shares to sink 6.1 percent to $1,673 in after market trades that followed release of the earnings figures. (Photo by Emmanuel DUNAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Amazon Prime Day idén július 15-én tér vissza. Az e-kereskedelmi óriás a Fekete Péntek mintájára létrehozott "ünnepén" hatalmas kedvezményekre lehet számítani, de elsősorban az Amazon saját termékei között lesz érdemes nézelődni, ilyen például az Alexa okoshangszóró.
Vágólapra másolva!

Az Amazon Prime Day kedvezményei 48 óráig tartanak majd és rengeteg terméket meg lehet majd vásárolni igen kedvező áron: televíziók, laptopok, okoshangszórok, videojátékok és az Amazon két sikerterméke a Kindle és az Echo is le lesz árazva.

Persze kedvezményekkel már most is készül az Amazon és szokás szerint már jóval a Prime Day előtt elérhetőek lesznek bizonyos ajánlatok.

A Digital Trends frissen közölt listája szerint tavaly a legnépszerűbb termékek között volt a víztisztító szívószál, a házi DNS teszt, valamint az Instant Pot, amely állítólag 70 százalékkal meggyorsítja a főzési folyamatokat.

illusztráció Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Ez a termék az Egyesült Államokban hihetetlen népszerű és a tavalyi Prime Day alatt 300 ezer darabot adtak el az oldalon.

Idén várhatóan az Amazon eszközök és a 4K televíziók lesznek a Prime Day sztárjai, azonban az okosórákat és a különböző kertészeti eszközöket is rengetegen keresik majd, akárcsak a laptopokat.

A dolognak van azonban hátulütője is, hiszen ahhoz, hogy minden kedvezményt igénybe lehessen venni, Amazon Prime tagnak kell lenni, vagy azzá kell válni. Szerencsére elérhető egy 30 napos ingyenes próbaidőszak, de ezt csak az új regisztrálók vehetik igénybe. Aki már volt Prime tag, vagy már korábban elhasználta a 30 napos lehetőséget, annak fizetnie kell.