Saját magával konkurál az Aldi

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az Aldi új boltot nyit, néhány percnyi sétára másik két boltjától az Üllői úton.
Vágólapra másolva!

Folytatja a terjeszkedést az Aldi. Legutóbb az Origo is megírta, hogy a Naphegyen – ahol kevés üzlet van a közelben – már épül az új bolt, most pedig a Kálvin tér mellett, az Üllői út elején nyit új egységet a cég – tudta meg a Napi.hu.

Annyiban érdekes a helyszín, hogy az Üllői úti üzlethez közel a legnagyobb boltláncok közül a Spar mellett pont az Aldinak van két másik egysége. A Vámház körúti 8 perc sétára található, a Tűzoltó utcai pedig 10 percre van.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor várható az Üllői úti bolt átadása. A cég konkrét időpont említése nélkül annyit közölt, hogy „folyamatosan keresik a fejlesztésre alkalmas ingatlanokat, a terjeszkedés lépéseiről pedig időben tájékoztatást adnak”. Egyelőre üres a bolt, most folyik az üzlet belső terének kialakítása, azaz jó pár hét lesz, mire elkészülhet.